Carles Vidal va disposar de minuts després de superar les molèsties al genoll

Viatjar per a visitar al líder, el Benidorm, mai és fàcil, però l’Olímpic ahir al matí ho va fer amb il·lusió. L’Estadi Guillermo Amor presentava una gespa en perfectes condicions i la climatologia acompanyava per a gaudir d’una bona jornada. El resultat del partit de la primera volta ja va mostrar respecte i igualtat i així anava a ser el guió del partit. Al primer minut el Benidorm es va aproximar a la porteria de Javi amb perill però sense sobresalts. Els locals van voler dominar la possessió de baló i es van trobar un Olímpic bé organitzat en defensa i solidari. Els minuts passaven i la igualtat es reflectia sobre la gespa. La primera bona ocasió olimpista va arribar de les botes d’Aaron amb un llançament massa creuat. A la mitja hora de joc aplegava el primer contratemps per als de Marcos Camacho, Migue, amb molèsties en l’abductor va ser substituït donant entrada a Víctor. Alguna aproximació més a les àrees per acabar la primera part amb empat a 0.

Després del pas pels vestidors la primera ocasió també va ser per als locals, però la tònica del partit era semblant, les arribades a les arres no creaven massa perill. Al minut 66 nova lesió per s l’Olímpic, Santi, que havia entrat a la segona part es retirava lesionat i obliga al tècnic setabense a moure les peces del trencaclosques. Amb més perill arribava el Benidorm als dominis de Javi, salvant inclús algun baló en línia de gol, però tot quedava en un esglai i els visitants continuaven molt seriosos en tasques defensives. Ja al minut 87 el Benidorm va reclamar penal, però l’àrbitre va interpretar que el jugador havia intentat enganyar-lo i en la mateixa jugada altre jugador d’esquena a porteria, en línia de fons i quasi fora de l’àrea es va llançar a terra i aquesta vega si va assenyalar la pena màxima, una decisió molt protestada. Des dels 11 metres, l’exolimpic, Matias Aquino no va fallar per donar la victòria als seus. Carles Vidal va comptar amb els primers minuts després de superar les molèsties al genoll.

Impotència en l’expedició del CD Olímpic, que va fer un gran treball, però que una decisió arbitral no li va permetre arreplegar els seus fruits. El pròxim cap de setmana visita La Murta La Nucia B.

DECLARACIONS DE L’ENTRENADOR, MARCOS CAMACHO: