Les localitats en les quals s’executarà este programa formatiu i d’ocupació seran Cerdà, Rotglà i Corberà, Montesa, Moixent i Enguera

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha sigut beneficiària del taller d’ocupació “T’Avalem – La Mancomunitat segueix amb tu” amb una dotació econòmica que ascendeix a 792.385 euros. Amb aquest pressupost, es contractarà 30 joves, d’entre 16 i 30 anys, a més de l’equip directiu, administratiu, i docent. 

Aquest projecte, amb una duració de dotze mesos, comença hui dilluns, i en ell es realitzarà un itinerari formatiu perquè les persones participants puguen obtindre els certificats de professionalitat de les especialitats en “Operacions auxiliars de serveis administratius”; “Activitats administratives en la relació amb el client”; “Atenció sociosanitària a persones en el domicili”; “Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria” i “Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes”.

Entre les actuacions a dur a terme estan, l’enfortiment del servei d’atenció sociosanitària a persones en el domicili, ja que és una prioritat per la creixent població d’edat avançada. A més, es duran a terme accions en diverses àrees públiques com a zones verdes, jardins, rotondes i ecoparcs, segons la determinació dels ajuntaments. Així mateix, es portaran a cap labors administratives en diferents departaments municipals, amb l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis públics i, per tant, la qualitat de vida dels residents de localitats dels municipis participants que es veuran beneficiats per aquest projecte. Escoltem el president de la Mancomunitat la Costera – Canal, Josep Lluís Gijón: 

Cal recordar que aquests programes estan subvencionats per Labora i són susceptibles de cofinançament de la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus de la Generalitat Valenciana 2021-2027.