Totes les mesures i millores s’engloben en una campanya de sensibilització i conscienciació anomenada “Junts Guanyem. Una Mancomunitat Verda”

Durant el matí d’ahir dijous es va presentar a la seu de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal de Xàtiva, el nou servei de recollida de residus a càrrec de l’empresa RECISA. A l’acte assistiren la Presidenta de la Mancomunitat de Municipis, Mª José Tortosa, el Gerent de l’empresa adjudicatària RECISA, Luis Unanue i el responsable de l’equip de Comunicació Leonardo Segarra.

La presidenta de la Mancomunitat, Mª José Tortosa va declarar estar molt contenta amb les condicions del contracte signat amb l’empresa RECISA, per la gran millora que s’ha aconseguit en el servei de recollida de residus en totes les poblacions de la Costera, fins ara adherides, l’Alcúdia de Crespins, la Granja de la Costera, Novetlè, la Llosa de Ranes i Montesa, esperant que poc a poc vagen sumant-se més poblacions.

Com a responsable i Gerent de RECISA, Luis Unanue va explicar a grans trets quines són les millores que es portaran a terme, per tal de complir amb el Pla Integral de Residus, com la replegada de residus els 363 dies a l’any, exceptuant les nits del 24 i 31 de desembre, com també s’ha ampliat a un dia a la setmana l’arreplegada de trastos. També es portarà a terme la neteja de places i la reposició de 262 contenidors.

Totes les mesures i millores s’engloben en una campanya de sensibilització i conscienciació anomenada “Junts Guanyem. Una Mancomunitat Verda”, implicant a la ciutadania i als ajuntaments, com a preparació a la normativa del nou Pla Integral de Residus que entrarà en vigor en 2022.