Es tracta d’un viatge de treball al nostre territori per a conéixer de primera mà les polítiques turístiques

El dilluns passat va tindre lloc en el saló de plens de la Mancomunitat la recepció per part del president de l’entitat, José Luis Gijón, a la delegació formada per alcaldes de localitats de la regió boliviana de la Chiquitanía, emprenedores artesanes de la zona beneficiàries del projecte i personal institucional i tècnic de CEPAD. 

Es tracta d’un viatge de treball al nostre territori per a conéixer de primera mà les polítiques turístiques. Per aquest motiu, el personal tècnic de turisme de la Mancomunitat els va mostrar les activitats més representatives realitzades a la nostra comarca amb la finalitat d’intercanviar experiències i coneixements.

La delegació de Bolívia està integrada per Rubens Barbery, president de CEPAD; Marbin Barbery, alcalde de San José de Chiquitos; José Eduardo Díaz, alcalde de Roboré; Nancy Barberito, representant de l’Associació d’Artesanes Toborochi de Sant Ignasi de Velasco; Roxana Mejía, gestora de la Ruta Chochis Màgic; Alexandrina Surubí, presidenta del Centre Artesanal de Sant Ignasi de Velasco, i María Luz Faldin, artesana de San José de Chiquitos.