Fins a final de 2021 es comptarà amb un reforç després de rebre dues subvencions que ascendeixen a 47.805 € i 149.500 € respectivament

La Mancomunitat incrementa la seua plantilla en el marc del programa “Avalem Joves” i “Suport Xarxa Jove” amb un contracte de duració determinada.

En concret s’ha realitzat la contractació laboral temporal, a jornada completa, durant un període de dotze mesos a tres joves menors de 30 anys en els llocs de treball d’auxiliar administratiu i peó. L’import d’aquesta subvenció, atorgada per Labora (Servei Valencià de Treball i Formació) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) ascendeix a 47.805 €.

Una altra de les subvencions rebudes per a la contractació de personal, amb un import de 149.500€, ha sigut la denominada “Suport Xarxa Jove”, un programa que compta amb la presència de persones encarregades de treballar conjuntament amb els Ajuntaments i l’IVAJ, per al desenvolupament de polítiques de joventut i de programes i campanyes dirigides a joves. Els perfils contractats han sigut dues persones dinamitzadores i una tècnica de joventut. Al llarg de 2021 s’incorporaran altres dos perfils més, en l’àmbit de la psicologia i altre perfil de reforç de dinamització.

L’objectiu d’aquestes subvencions a mancomunitats és donar assistència en els municipis de menys de cinc mil habitants per a complementar i arribar a tots els municipis.

La presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha destacat la “gran importància que tenen ambdues ajudes, ja que, serveixen principalment per a brindar una oportunitat laboral a les persones, i per a reforçar l’àrea i els projectes que la Mancomunitat executarà al llarg del present exercici”. Al  que afegia, “respecte al departament de joventut, el personal tècnic ajudarà, dinamitzarà i donarà suport en aquesta àrea tan necessària als municipis que manquen d’aquest servei”.