La Mancomunitat també informa que posarà un autobús a disposició dels interessats

L’Alcúdia de Crespins serà el punt de trobada per a les activitats organitzades per la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal amb motiu del 8M, el divendres 6 de març. Una jornada amb l’objectiu de dinamitzar el moviment associatiu femení sota l’eslògan, “Ens formen per una comarca més igualitària”.

L’acte d’obertura serà a les 10.00h del matí a càrrec de la presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, a la sala Generalitat de la biblioteca i posteriorment, la Directora General de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such, realitzarà una ponència en el marc: “Polítiques de promoció de l’associacionisme”. A continuació, hi haurà una taula redona en la qual, dones de l’àmbit de la universitat, la sociologia i de col·lectius feministes, tractaran el tema sobre polítiques de promoció de l’associacionisme.

La Mancomunitat de Municipis també informa que posarà un autobús a disposició dels interessats, per a participar en la manifestació del 8 de març a Xàtiva. El recorregut de l’autobús serà per tots aquells pobles integrants de la Mancomunitat, amb prèvia inscripció a través de l’enllaç que hi ha al web www.costeracanal.es