L’entitat torna a estar present en les falles amb un concurs fotogràfic i més de 600 euros en premis

La Mancomunitat de Municipis La Costera tornarà a col·laborar enguany amb la festa fallera convocant un concurs fotogràfic que premia tant a les comissions com als autors de les imatges guanyadores.

De la mateixa manera que en l’edició de 2019, participaran tots els municipis amb monuments fallers, i des de l’entitat comarcal, es lliurarà un distintiu a cada comissió per tal que estiga visible del 15 al 19 de març als monuments grans.

Tant els fallers i falleres com el públic en general, podran fer-se fotografies en les quals siga visible part del monument i el distintiu de la Mancomunitat. Seguidament, hauran d’enviar-les a alguna de les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) de l’entitat indicant nom, telèfon i el nom de la falla en la qual s’haja fet la instantània. Les fotografies podran enviar-se del 15 al 20 de març, i les votacions es podran realitzar fins al dia 24.

S’estableixen dos premis valorats en 300 euros cadascun per a la comissió que aparega en la fotografia guanyadora, i dues càmeres Fuji film instantànies per a l’autor d’aquesta.

Un d’aquests premis es lliurarà entre les comissions de Xàtiva, a causa del nombre més gran de falles que hi ha a la ciutat, mentre que l’altre es decidirà entre la resta de pobles mancomunats amb falles participants.

La presidenta de la Mancomunitat, Mª José Tortosa ha declarat que és una satisfacció reprendre aquest concurs que es va paralitzar a causa de la Covid i ha afegit que la Manco vol agrair a les comissions falleres la gran acceptació que ha tingut aquesta activitat, ja que són bastants les que participen, tant a Xàtiva com a la resta de municipis.