Kickboxing, bàsquet, FitKid i patinatge artístic són les disciplines amb reconeixements recents

Els i les esportistes de La Llosa de Ranes estan rendint a gran nivell en diferents disciplines i els darrers dies han aconseguit diferents exits importants.

En bàsquet, Daniela Císcar s’ha proclamat Campiona de la Comunitat Valenciana amb el Valencia BC i del 18 al 24 de Juny disputarà el campionat d’Espanya.

En el Campionat d’Espanya de Fitkid, Miriam Llobregat i Andzelika Lekomtseva han aconseguit la primera posició en la disciplina de Jazz Funk Producción Junior, mentre que Candela Agustí, Carla Gallego, Amaia Hueso i Tània Rubio han quedat segones en dues especialitats: Jazz Funk Equipo Kid i Fantasia Equipo Kid. Totes elles han quedat classificades per al IDF World Dance Championship que enguany se celebrarà on-line per la pandèmia de la Covid-19.

Pel que respecta al Kickboxing, Noel Luna es va penjar la medalla de plata el Campionat d’Espanya 2021 sènior i junior de ring sport i muaythai. El lloser va realitzar un gran campionat i només es va veure superat pel campió del món.

Per últim, la llosera Aitana Heddi va quedar tercera classificada en categoria juvenil al Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic celebrat a Alcoi. Ara participarà al Trofeu Federació on van els millors patinadors de la Comunitat Valenciana.