El concurs literari organitzat per als xiquets i xiquetes del CEIP Crist del Miracle es va realitzar en el context de les festes nadalenques.

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes va entregar el passat dimecres els premis als guanyadors dels concursos de Nadal. El regidor de Cultura, Javier Camarasa, va atorgar els premis als tres guanyadors del primer concurs de decoració nadalenca de façanes i balcons i als xiquets premiats al concurs de Cartes als Reis Mags.

El concurs literari organitzat per als xiquets i xiquetes del CEIP Crist del Miracle es va realitzar en el context de les festes nadalenques. D’entre totes les cartes presentades, les seleccionades com a guanyadores van ser les realitzades per Salva Climent Huerta, Alberto Císcar Boscá i Goyo Moya González. Els guanyadors van rebre un xec per valor de 25 € que podran fer servir en qualsevol comerç de la localitat.

En el concurs de decoració de balcons, els guanyadors van ser: Rosa Mena Ruiz, Paula Terol Torregrosa i Vicenta Sanchis Galea.