L’acte va tindre lloc a l’últim ple de l’any celebrat el passat divendres

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes va aprofitar l’últim ple de l’any 2022, celebrat el passat divendres, per fer un reconeixement públic als veïns José Luis Tomás i Vicente Giner pels seus triomfs en els últims campionats d’ornitologia i pesca. La corporació municipal ha volgut donar l’enhorabona i felicitar els dos campions pel gran palmarés de premis que acumulen i que són motiu d’orgull per a tot el poble. 

José Luis Tomás ha aconseguit tres medalles d’or, tres de plata i una de bronze en el campionat d’Espanya que, organitzat per la Confederació Ornitològica Espanyola, es va celebrar del 26 de novembre al 4 de desembre a la localitat de Zafra. En la seua llarga trajectòria de triomfs, José Luís Tomás ha sigut campió mundial i campió d’Espanya en diferents ocasions i els seus canaris han obtingut premis en gran nombre de concursos d’ornitologia. 

El veí Vicente Giner Ramón també acumula premis en la modalitat de pesca. En octubre es va proclamar campió d’Europa individual en la modalitat de pesca “corcheo-mar”. Vicente Giner es va imposar en el Campionat Europeu de Pesca que es va celebrar en Portugal. Amb aquest acte, la corporació municipal ha volgut reconéixer el treball i esforç d’aquests dos veïns.