Els actes es desenvoluparan des de l’1 al 8 de març

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes junt amb l’associació de mestresses de casa han organitzat diferents activitats dins de la Setmana per la igualtat, que se celebrara de l’1 al 8 de març. 

Entre les activitats previstes s’inclouen diferents tallers i conferències, així com el primer concurs de dibuix “Pintem per la igualtat”, dirigit a l’alumnat d’Infantil, Primària i Secundària. A més, l’acte de la lectura del manifest 8M comptarà amb la participació de l’alumnat de 5é i 6é del Col·legi Crist del Miracle. 

L’Ajuntament també començarà una campanya digital per a reconéixer el paper d’algunes de les dones de la Llosa de Ranes que són les representants de diferents associacions i col·lectius locals. Hi ha més informació a les xarxes socials de l’ajuntament.

La primera de les activitats començarà hui divendres. A les 16 h, a l’Agència de Lectura, s’ha organitzat un taller artístic, dirigit a l’alumnat de primària. Per al dilluns 4 de març s’ha programat, a les 17 h, al Centre Cívic, la conferència “Com cuidar la nostra salut emocional”, a càrrec de la psicòloga Celia Ortega. El dimarts 5 de març, a les 17:30 h al Centre Cívic, tindrà lloc una conferència a càrrec de la “coach” emocional Núria Fernández. El dimecres 6 de març el Centre Cívic acollirà un taller amb mandales a càrrec de Verònica Martínez. El dijous 7 de març s’impartirà un taller de defensa personal a partir de les 16:30 h al Centre Cívic. I el divendres 8 de març tindrà lloc, a les 13 hores, a la porta de l’Ajuntament, la lectura del Manifest 8M. L’acte comptarà amb la participació de l’alumnat de 5é i 6é del Col·legi Crist del Miracle. 

L’alcaldessa de la Llosa de Ranes, Salvi Pardo, ha destacat que l’Ajuntament de la Llosa de Ranes reafirma “una vegada més el nostre compromís amb la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones”.