El concert va tindre lloc el divendres 29 de desembre a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa

Divendres passat, 29 de desembre, a la Llosa de Ranes va tindre lloc l’I concert Sanganxa Young Promises, organitzat per la Fundació Sanganxa juntament amb l’Ajuntament de la localitat. 

En el concert van actuar cinc dels joves que participen en el programa Sanganxa Young Promises, un programa que naix amb l’objectiu d’ajudar als joves músics i donar-los més visibilitat i reconeixement. Sanganxa i la Fundació Sanganxa posen al seu abast tots els recursos disponibles per a ajudar-los a construir un futur professional amb masterclass, acadèmies, assessorament d’imatge de marca personal i xarxes socials. 

El concert va tindre lloc el divendres 29 de desembre a les 19.30 h a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa, que va comptar amb una gran afluència de públic, i es va poder escoltar 5 joves músics de diferents procedències com Sergio Casado, de Linares, al trombó, Victor Pàfila, de Tarragona, a la tuba, Finita Serna, de Callosa del Segura, a la flauta, Rafa Arrayás, de Valverde del Camí, Huelva, al bombardí, i Óscar Sala, de Llanera de Ranes, al saxo, acompanyats pel pianista xativí Adolfo García. La Llosa de Ranes, coneguda en l’àmbit musical com “El poble de la música” aposta des de fa ja més de 8 anys per la música i els joves talents. La cita va ser a benefici de l’Associació de malalts d’Alzheimer i altres malalties mentals de La Llosa de Ranes.