En la present edició, està prevista la participació de centenars de xiquets i xiquetes de més de 30 centres educatius de la comarca de la Costera

Després de dos anys d’absència per la pandèmia, enguany la Trobada tindrà com a lema “L’escola que ens fa lliures” i estarà dedicada a Joan Fuster amb motiu del centenari del seu naixement. És l’expressió festiva, reivindicativa i pública d’una manera d’entendre les nostres escoles, les persones i la societat on vivim, i de recuperar i dignificar el valencià en l’àmbit de l’educació.

La present edició començarà a les 9.30 h del matí del dissabte amb l’Aplec d’escoles participants en la plaça major de la Llosa de Ranes. Després hi haurà cercavila, actuació de la muixeranga de Xàtiva i solta de coloms, per a començar l’activitat als tallers que quedaran ubicats al costat del camp de futbol.

A les 11 del matí, a l’escenari, hi haurà balls del grup Ras i Pla, concert de la banda juvenil de la Llosa de Ranes, exhibició de gimnàstica rítmica i un concert del grup Shokes. També hi haurà exhibició i partides de raspall, i es podrà visitar l’exposició “XXX anys de Trobades” al museu Casa del Pou. A les 13 h està previst un concert del grup Ramonets.

En la present edició, està prevista la participació de centenars de xiquets i xiquetes de més de 30 centres educatius de la comarca de la Costera. També recolzen i participen en la trobada 32 entitats, empreses, col·lectius i associacions, que converteixen la cita en una de les més multitudinàries de l’any a la comarca.