Es demostra que les acusacions del funcionari no tenien fonament 

Compromís de l’Alcúdia de Crespins informa que ja s’ha notificat la sentència definitiva que dona a raó a l’alcalde del municipi, Pepe Garrigós davant la denuncia presentada contra ell per l’anterior cap de la policia.

L’any 2019 l’anterior cap de policia de l’Alcúdia de Crespins va demandar a Garrigós, qui entre les seues responsabilitats té la de ser regidor de policia, afirmant haver sigut víctima d’assetjament per part del regidor des de 2015, per apartar-lo de funcions pròpies de la prefectura, faltes de respecte, insults, menyspreus, humiliacions en públic i assignació de comeses impròpies del seu càrrec, sol·licitant una indemnització compensatòria de 400.000 €.

Des de Compromís de l’Alcúdia de Crespins afirmen que la sentència prova que les acusacions no són reals, ja que Garrigós es va limitar a complir amb la seua obligació de convocar el procés de selecció d’un nou cap de policia, atés que s’estava ocupant la plaça de forma provisional i sense la titulació requerida.

Des d’aquesta formació política, lamenten que s’haja judicialitzat el que no és més que un desacord respecte a la gestió de l’ajuntament.