Es preveu un reforç de les plantilles dels cossos i forces de seguretat durant els festius i els dies principals de la festa

L’Ajuntament de Xàtiva va albergar ahir dimecres la reunió de la Junta Local de Seguretat en la qual van estar presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor de Seguretat Ignacio Reig, la regidora de Dona i Igualtat Lena Baraza, els responsables dels cossos i forces de seguretat de l’Estat (Policia Nacional i Guàrdia Civil), la Policia Local i la Policia Autonòmica. A més a més, també van acudir a la reunió el Subdelegat del Govern Luis Felipe Martínez Martínez i el Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències José Maria Ángel Batalla.

El principal tema tractat en la reunió va ser l’organització i desenvolupament de la seguretat de cara a la Fira d’Agost 2022. La presència policial serà constant i tots els cossos policials han previst reforçar les seues plantilles durant els dies principals de la nostra Fira, que enguany s’allargarà uns dies en celebrar-se entre dos caps de setmana.

Escoltem a l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà. 

Entre els punts del dia també es van avaluar les dades del primer semestre de 2022, les quals han indicat un descens en les dades de criminalitat respecte a 2019 (2020 i 2021 van estar marcades per la pandèmia), destacant especialment el treball de coordinació entre els cossos i forces de seguretat que operen a Xàtiva.