El servei serà realitzat per l’arquitecte que ja va redactar el projecte d’ampliació original, amb una inversió d’11.495 euros

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Xàtiva celebrada telemàticament aquest dilluns ha aprovat l’informe del servei d’obres públiques sobre la justificació i idoneïtat del procediment de contractació per tal d’actualitzar el projecte d’ampliació de l’IES Josep de Ribera, emmarcat en el Programa Edificant 2020-2023.

El servei, que suposa un contracte menor per valor d’11.495 euros, serà efectuat per l’arquitecte José Manuel Rodrigo Alfonso, qui ja va redactar el projecte d’ampliació original i sent la persona que millor coneix el projecte d’execució aprovat per la Conselleria d’Educació, facilitant d’aquesta manera l’actualització i la garantia de qualitat dels treballs.

En l’actualització del projecte d’execució a la normativa tècnica vigent es consideren en el pressupost les actuacions especials com ara la demolició i posterior reconstrucció de la paret del gimnàs existent per tal de permetre l’accés a l’obra, i la inclusió de l’execució de la reforma de la cafeteria.

Cal recordar que la inversió a l’IES Josep de Ribera, inclosa en el Programa Edificant, supera els 1,25 milions d’euros amb els que es contempla la construcció d’un aulari de tres plantes, amb 6 aules grans, 3 aules menudes, serveis i una ampliació de l’actual menjador de l’institut. L’edifici en qüestió comptarà amb 787 metres quadrats, amb dos accessos des de l’exterior i connectat amb la resta del complexe per la seua planta superior.