Israel Ull, nova incorporació per al conjunt xativí

Demà dissabte els dos representants de la Costera a la preferent afronten els seus partits.

A les 16h l’Olímpic visita el municipal de Benigànim, amb l’única baixa per acumulació de cartolines grogues de Migue Aracil. La resta de jugadors, inclús l’última incorporació, Israel Ull estan disponibles per a Xavi Candel. Israel te experiència a la Tercera divisió amb equips com el SIA Benigànim i el SD Portmany i arriba procedent del SC Requena del grup dos de la preferent. És un jugador polivalent amb grans qualitats que el fan un home determinant en la parcel·la ofensiva.

Un partit especial per a molts d’ells que han passat pel club de la Vall d’Albaida.

L’equip ganxut està dirigit pel tècnic setabense José Luis Vidal. Alguns dels jugadors roig i blancs tenen passat olimpista com Ian o Àlex Tormo qui va debutar amb la samarreta blanca a Tercera divisió.

És un equip molt jove que té jugadors amb molt de talent com Dylan, el màxim anotador del seu equip qui es perd el partit per sanció igual que Miquel Roca.

L’Olímpic intentara extraure els 3 punts del municipal de Benigànim, els locals tan sols han aconseguit sumar una victòria a casa, els de Xàtiva volen guanyar per seguir als llocs de privilegi.

Mitja hora més tard a les 16:30 el Canals rep al líder, l’Ontinyent 1931

Sergio Blasco no podrà comptar ni amb Carles Carbonell ni amb Juan Cortés per sanció. L’últim partit a casa els canalins van golejar però en la passada jornada es van emportar un dur correctiu.

L’Ontinyent arriba amb una baixa sensible com la de Juanjo Calvo, però amb un fons d’armari extens. El Canals vol fer-se fort a casa per sumar els tres punts que li donen la volta a la situació i intentar donar la sorpresa de trencar la imbatibilitat de l’Ontinyent 1931