Aquest concurs està patrocinat per FISABIO i l’Agència Valenciana de la Innovació AVI

La infermera guanyadora del concurs d’idees innovadores Jo Innove del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent, Àngela Garcia, va visitar el divendres passat l’Institut de Recerca Vall d’Hebron de Barcelona per a conéixer aquest centre pioner en investigació i innovació biosanitària i el seu funcionament. La guardonada va estar acompanyada de les infermeres adjuntes a la direcció d’infermeria i la directora d’infermeria de l’Hospital d’Ontinyent Pepa Montell, centre on es va obtenir aquest guardó el passat mes d’octubre.

La visita conveniada amb este Institut va mostrar a les representants del Departament Xàtiva-Ontinyent tot el potencial innovador i d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebron. Així mateix, també es va fer una visita guiada a la Smart UCI i al Servei de Cirurgia Robòtica i van mantenir una entrevista amb diversos equips d’infermeria que desenrotllen actualment projectes d’innovació en l’àmbit de l’assistència sanitària.

Aquesta trobada entre professionals d’ambdós centres sanitaris va ser possible gràcies al concurs d’idees innovadores “JoInnove” que patrocina la fundació FISABIO de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l’Agència Valenciana de la Innovació AVI.

En la primera edició d’aquest premi, el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha oferit com a premi a la idea guanyadora, el viatge i visita a aquestes instal·lacions punteres en investigació amb l’objectiu de poder traslladar a l’àmbit del Departament Xàtiva-Ontinyent algunes de les iniciatives d’aquest centre que és punter en investigació i innovació dins l’àmbit de les institucions sanitàries.