Els agents van poder confirmar en el registre com el garatge comptava amb diverses zones per a les diferents fases de cultiu

Segons publica el diari Les Províncies, La Guàrdia Civil de Canals, en el marc de l’operació ‘Sauri’, ha detingut 2 persones pels delictes de pertinença a organització criminal, delicte contra la salut pública per cultiu de drogues i frau en el consum de fluid elèctric.

L’operació va començar a principis de febrer i, fruit de les investigacions, els agents van poder verificar que es tractava d’una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana en la modalitat indoor. Aquesta organització utilitzava un garatge-magatzem, que havien llogat, per al cultiu.

Els agents van poder confirmar en el registre com el garatge comptava amb diverses zones per a les diferents fases de cultiu. En aquest registre es van trobar 25.000 grams de marihuana, així com diferents efectes utilitzats per al creixement de les plantes com, 4 aires condicionats, 101 balastos de potència, 5 extractors, 28 ventiladors, 72 llums i portalàmpades de cultiu, i 8 estufes de calor, entre altres.

A més, es va poder constatar per tècnics de l’empresa d’electricitat que el magatzem presentava un enganxament il·legal a la xarxa.

L’operació va acabar amb la detenció de 2 homes de 34 anys, de nacionalitat albanesa, pels delictes de pertinença a organització criminal, delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Xàtiva.