El període, lloc i hores d’inscripcions és des de hui dilluns fins al dimarts 26 de setembre, a les oficines de l’Ajuntament, en horari de 8 h a 15 h de dilluns a divendres

L’Ajuntament de la Granja de la Costera ja ha donat a conèixer la portada del llibre de les seues festes. Els exemplars es repartiran als veïns i a les empreses col·laboradores aquesta setmana. 

La Regidoria de Festes ha programat el II Sopar de Quintes i Quadrilles per al dissabte 30 de setembre, coincidint amb la nit de disfresses, i un dinar de germanor amb paella gegant cuinada per Galbis per al diumenge 8 d’octubre, vespra del Dia de la Comunitat Valenciana. Per a tindre una previsió del nombre de taules, cadires, beguda, coques i racions de paella que l’Ajuntament ha d’encomanar, els comensals, de forma individual, o un representant de cada quinta i quadrilla han de passar per les oficines de l’Ajuntament per a formalitzar les inscripcions, arreplegar els corresponents tiquets i fer en aquest acte un donatiu simbòlic. 

Per al sopar de quintes: 2,50 € per persona per a veïns i vinculats a La Granja, i 8 €/persona, per a la resta de comensals. Per al dinar de germanor de la paella gegant, 2,50 € per persona, per a veïns i vinculats a La Granja i 6 €/persona, per a la resta de comensals. 

El període, lloc i hores d’inscripcions és des de hui dilluns fins al dimarts 26 de setembre, a les oficines de l’Ajuntament, en horari de 8 h a 15 h de dilluns a divendres. No es podrà admetre cap inscripció fora del període establert, donat que l’Ajuntament ha de confirmar amb antelació suficient el nombre de comensals.