Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de València, a través del programa Smart City

L’ajuntament de la Granja de la Costera posarà en marxa un projecte pilot d’instal·lació gratuïta de comptadors intel·ligents d’aigua potable en 50 habitatges del municipi que estan habitats durant tot l’any. Va a començar-se la instal·lació als carrers més pròxims a l’entrada general d’aigua potable en el municipi. Aquests dispositius utilitzen sensors per a monitorar el consum d’aigua i enviar les dades en temps real a través d’una xarxa de comunicació intel·ligent. 

Aquesta actuació permetrà la lectura del consum d’aigua a través de la xarxa de comunicació intel·ligent i, al mateix temps, permetrà conéixer consums excessius que es puguen produir, bé per avaries o fugides a l’interior dels habitatges o per qualsevol altra causa. En aquest cas, s’informara puntualment 

els veïns del consum d’aigua en els seus habitatges. L’inici de la instal·lació de comptadors intel·ligents està previst que comence hui dilluns. Si el resultat de l’actuació és satisfactori, s’ampliara la instal·lació d’aquesta mena de comptadors a tots els habitatges del municipi. 

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de València, a través del programa Smart City, una línia d’inversió que subvenciona exclusivament projectes innovadors i de futur.