La companyia viatjarà en un gran camió preparat per a transformar-se en escenari a la seua arribada a La Granja de la Costera

La Diputació de València ha seleccionat La Granja de la Costera el municipi de la nostra Comarca per a realitzar aquest any 2022 una activitat cultural de l’àrea de Cultura, inclosa dins la campanya d’activitats culturals denominada Les Arts Volant.

Les Arts Volant és un projecte de difusió cultural de Les Arts, en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, per a fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia.

A la Granja de la Costera es representarà l’obra titulada Il tutore burlato, de Vicente Martín i Soler, que es presenta en la seua versió adaptada al valencià, El tutor burlat.

La data per a la representació d’aquesta òpera a La Granja de la Costera serà el diumenge dia 26 de juny, a les 22:00 hores, al carrer de l’Església.

La intenció és fer visible -i itinerant alhora- el fascinant món de l’òpera i poder gaudir de l’art i de la bellesa sense haver de desplaçar-se.

La companyia viatjarà en un gran camió preparat per a transformar-se en escenari a la seua arribada a La Granja de la Costera per oferir una òpera en directe interpretada per Cantants del Centre de Perfeccionament, acompanyats al piano.