En el XXII Saló de Fotografia Local s’han presentat un total de 60 obres, i al Saló Nacional de fotografia, 45

La Germandat de Confraries va inaugurar el divendres passat les exposicions del XXII Saló de Fotografia Local, del V Saló Juvenil de Fotografia Instantània de la Setmana Santa de Xàtiva, i l’exposició del II Saló de Fotografia Nacional de Setmana Santa. En el mateix acte es van lliurar els guardons de les diferents convocatòries. En el XXII Saló de Fotografia Local s’han presentat un total de 60 obres, i al Saló Nacional de fotografia, 45. 

En el XXII Saló de Fotografia Local, el primer premí, ha sigut per a Eduardo Espejo Reyes, amb la fotografia titulada «Inocencia en domingo de Ramos». El segon premi ha sigut per a Josep Ricard Soler Murillo, amb la fotografia «El Sol», el tercer premi ha sigut per a Eduardo Francés Sanchis, amb la imatge «Foto 1», i el quart per a José Manuel García Serrano, amb la fotografia titulada «asombro». 

El guanyador del segon saló de fotografia Nacional de la Setmana Santa ha sigut José Luna de la Ossa, amb la fotografia titulada «El Monaguillo». El segon premi ha sigut per a Xavier Ferrer Chust, amb la fotografia titulada «Procesión» i el tercer premi ha sigut per a Josep Ricard Soler Murillo, amb la fotografia titulada «Visitatio sepulchri». 

En el V Saló Juvenil de Fotografia Instantània de la Setmana Santa, la guanyadora va ser Carolina Blesa Tormo, amb la imatge titulada «Stmo. Cristo de la Flagelación». Les exposicions es poden visitar, fins al 20 d’abril, a la Sala de les columnes de la Casa de Cultura de Xàtiva.