Margarita Llaudes explica la polèmica sorgida la setmana passada amb els facultatius

La gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent va participar ahir al Magazín d’Xtradio per repassar l’actualitat del departament. Respecte a la COVID-19, Margarita Llaudes va aclarir que les dades van variant cada día i que es tracta d’una “foto fixa” diaria. Ahir, a l’Hospital Luis Alcanyís hi havia 19 persones ingressade a planta amb COVID i 15 amb simptomes compatibles a l’espera de conéixer els resultats de les correspoents PCR. Pel que fa a l’UCI, al nostre departament hi havia 4 hospitalitzats en aquesta unitat amb COVID. 

La gerent del Departament feia constar el canvi en la sensibilitat en part de la població davant les actuals xifres de positius per COVID.

Altre dels temes destacats que va explicar la gerent del DSXO va ser la polèmica sorgida fa uns dies amb el personal sanitari. Llaudes va explicar que tot va partir d’unes recomanacions del departament de riscos laborals del Departament que va remetre al personal sanitari i que setmanes després es va fer públic, per part de sindicats i del col·legi de metges de València, amb una intenció diferent a la original.