Previsiblement, les obres començarien l’any 2023

L’Ajuntament de Vallés informa que des de la direcció general d’infraestructures i mobilitat de la Generalitat Valenciana s’ha notificat que ja està preparada la licitació de la carretera CV 567 que uneix Vallès amb Xàtiva i, previsiblement en el pròxim mes de setembre començarà el procés d’expropiacions dels terrenys necessaris, per a poder adjudicar les obres, que començarien en 2023.

L’alcalde de Vallés, Javier Sisternes, ha valorat en les seues xarxes socials aquesta notícia, assegurant que suposarà un gran canvi i una fita històrica per al municipi. Sisternes ha manifestat que “estem d’enhorabona, perquè s’ha aconseguit una reivindicació de l’alcalde i de l’equip de Govern des que van arribar a l’ajuntament amb el treball de la Conselleria d’obres públiques iniciada per María José Salvador Rubert i continuada per Rebeca Torró Soler. Després d’obtenir la rehabilitació del pont sobre el riu Canyoles, les millores provisionals en la CV 567 i la construcció de la rotonda, arriba l’obra més demandada des de fa dècades per tots els veïns. Una obra necessària, prioritària i bàsica pel creixement de Vallés, la seguretat viària i la connexió amb els comerços i serveis de Xàtiva.

La remodelació total de la CV 567 es farà mitjançant una plataforma amb via ciclopeatonal que servirà per a connectar amb mobilitat sostenible i amb l’esport el poble de Vallés amb Xàtiva i Cerdà.