Els socis poden adquirir entrades a 5 euros per a donar suport a l’equip

Dissabte a les 17h La Murta serà testimoni d’un dels partits de la jornada. L’Olímpic rep al CD Roda, un dels equips punters d’aquest grup sisé de la 3RFEF. Per la seua part els de Berna Ballester, volen fer el factor camp per sumar els tres punts per tal d’agafar aire.

L’Olímpic no podrà comptar ni amb Pallarés ni amb Rueda per sanció i tampoc esta disponible Joan que continua recuperant-se de la lesió muscular. L’equip després d’una molt bona setmana de treball afronta el partit amb ganes i il·lusió per donar-li la volta a la situació.

El CD Roda es un equip que compta amb grans jugadors com Meseguer o els ex Olimpic Marc Cosme o Marco Farisato. Al partit de la primera volta van ser capaços de sentenciar el partit als 20 primers minuts de joc.

Davant l’horari atípic del partit, des de la directiva han posat en marxa una iniciativa quant a les entrades. Els socis tenen l’entrada gratuïta, però hui divendres poden adquirir entrades addicionals a 5€ de 18h a 20h a les oficines del club. El preu el dia de partit serà de 15 euros