Deu tractoristes continuen des de l’inici de l’estat d’alarma prestant el seu servei de desinfecció pels carrers i altres zones del municipi

Divendres a la vesprada va tenir lloc a la plaça Major la trobada de llauradors amb els seus tractors que estan desinfectant els nostres carrers cada dia.

L’alcalde, Vicent Muñoz, i la regidora de Gestió Responsable del Territori, Carmen Asensi, els han agraït, a peu de carrer, la seua dedicació altruista, el seu esforç i la seua estima per la Font de la Figuera i han fet valdre la seua predisposició en una situació tan complicada “sense manual d’instruccions”.

En acabar el senzill acte d’agraïment per part dels representants de l’ajuntament, els tractoristes han iniciat un recorregut per tota la població per a rebre l’homenatge de tot el poble que ha eixit als balcons i finestres per aplaudir calorosament als seus conveïns.

Un total de 10 treballadors tractoristes continuen des de l’inici de l’estat d’alarma prestant el seu servei de desinfecció pels carrers i altres zones del municipi. Aquesta és una tasca fonamental per seguir amb el compliment de les mesures sanitàries per la COVID-19.