Aquesta consignació permet impartir dos cursos en les modalitats de jardineria i obres de paleta

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha gestionat una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, per un import de 482.716,80€ per als tallers d’ocupació ’T.E. LA FONT 2021: ENS FORMEM’.

La duració del Taller d’Ocupació serà d’un any i tindrà dues especialitats, jardineria i obres de paleta, que comptaran amb un total de 20 estudiants, i amb 4 persones docents. 

Les pràctiques de la modalitat de jardineria es destinaran al condicionament dels jardins de Na Briadna i el Verdoso, mentre que la modalitat d’obres de paleta desenvoluparà la seua activitat majoritàriament en el Poliesportiu i el Polígon Industrial del nostre municipi.

Com a novetat respecte als tallers de l’any anterior, enguany no serà necessari que l’alumnat participant dispose del títol GES.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, declaraba: “estem molt contents amb aquesta bona notícia que injectarà quasi 500.000€ per ocupació a la Font de la Figuera, obrint una finestra d’oportunitats laborals”.

En els pròxims dies es donarà informació més detallada sobre la subvenció i el seu desenvolupament en la Font de la Figuera per a totes les persones interessades