El govern municipal pretén donar suport al teixit econòmic local existent i al de nova creació

La Font de la Figuera ha posat en coneixement de la població la posada en marxa del pla “REFORCEM L’ECONOMIA LOCAL 2020”, unes subvencions dirigides als professionals, xicotet comerç i joves agricultors amb les quals el Govern municipal pretén donar suport al teixit econòmic local existent i el de nova creació. 

Les ajudes tenen com a objectiu incrementar la seua competitivitat, i enguany es posen en marxa dues noves línies d’ajuda: l’extraordinària d’adaptació a la Covid-19 i l’extraordinària d’innovació.

Al programa A- d’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA, es valorarà la implantació d’aplicacions informàtiques destinades a la millora de la gestió empresarial i la venda online de productes.

Al programa B de Millora del comerç, es destinaran fins a 3.000 euros per a obres, reformes i adquisició d’equipaments innovadors que modernitzen l’activitat comercial.

El programa C anomenat “Reforcem professionals”, pretén reforçar la sostenibilitat dels professionals que treballen a la Font amb el qual es subvencionarà l’adquisició de material no fungible, cursets de formació especialitzats i despeses relacionades amb el local de treball.

Pel que fa al programa D, este estarà dirigit  a Joves agricultors. Aquesta ajuda promou l’estabilitat dels joves que treballen en el camp i fomenta el relleu generacional. Se subvencionarà l’adquisició d’eines, cursets de formació i despeses derivades de l’obtenció d’acreditacions vinculades als treballs agraries.

Respecte a l’Extraordinari d’innovació, es premiarà la creació d’una nova activitat econòmica que no existisca en el municipi, o bé la diversificació a modalitats noves d’una activitat ja existent.

Finalment, amb l’Extraordinari d’adaptació a la Covid19, contarà fins a 10.000 euros per a subvencionar l’adopció de mesures de protecció contra la Covid-19, la compra de material d’higiene i protecció, instal·lació de mampares, despeses de neteja entre altres.

Les persones interessades poden accedir a tota la informació dirigint-se al web lafontdelafiguera.net.