En aquest projecte participen tant entitats públiques, com empreses privades

El dimarts passat va tenir lloc a Madrid la presentació de “Festivales para un territorio”, la marca que abraça els festivals Esférica Rioja Alavesa i 17 Grados Ribeira Sacra i que ara sumarà Nòmade Terres dels Alforins.

La presentació de les programacions dels festivals celebrats al nord de l’estat ha servit per a donar la benvinguda a la iniciativa organitzada a les terres dels Alforins que se celebrarà del 14 al 16 d’octubre “en una zona vinícola única situada en la Comunitat Valenciana”.

A través de la música, l’art, la gastronomia i el vi, els municipis que conformen la mostra aposten per donar a conéixer el territori i la seua cultura.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, explicava que “el nostre territori sempre ha sigut conegut per ser una zona de trànsit de persones i d’estança. Ara volem fer un pas més enllà i acompanyar les iniciatives que potencien també el nostre territori.

Aquesta iniciativa suposa una nova manera d’entendre els festivals, on el públic viu una experiència VIP durant la seua visita i es produeixen trobades exclusives entre visitants i protagonistes.