La Diputació ha subvencionat la compra d’aquest vehícle per fomentar les energies renovables

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha rebut una nova subvenció, concedida per la Diputació de València, destinada a la compra de cotxes elèctrics municipals pel foment de les energies renovables. Aquesta subvenció consta de 19.999€ per a la compra del nou vehicle i un punt de recàrrega. Concretament, aquesta recàrrega es podrà realitzar des del magatzem municipal situat al polígon industrial. 

Aquest cotxe elèctric serà utilitzat per l’Ajuntament, especialment per a la brigada de Serveis Municipals, tant per a obres, jardineria, com desplaçaments per serveis i activitats municipals. 

La finalitat d’aquesta contribució és fomentar la lluita, de la major part de la població, contra el canvi climàtic fomentant la utilització de vehicles que s’alimenten d’energies no provinents de combustibles fòssils, com es el cas del gasoil o la gasolina. D’aquesta manera es vol contribuir a millorar la qualitat de l’aire i minimitzar els efectes negatius sobre el medi ambient perquè no contaminen. Com a conseqüència d’això, el municipi guanyarà en innovació i eficiència energètica este 2020.