El municipi va rebre la visita de l’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament

Ahir dimecres, La Font de La Figuera va rebre la visita de l’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA), per a acostar a la ciutadania el coneixement de les energies renovables i fomentar la seua utilització, acompanyant a la ciutadania en els passos necessaris per a garantir la transició energètica i ecològica, promoure i donar a conéixer la possibilitat de crear comunitats energètiques locals, així com en temes d’eficiència energètica i estalvi.

La jornada va comptar amb la instal·lació d’una carpa informativa al Mercat Municipal i una xerrada al Salo de Plens de l’Ajuntament.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, explicava que “a totes i tots ens preocupa la factura de la llum. Per això volem agrair la visita de l’Oficina de Transició Energètica, que han estat assessorant-nos sobre les maneres de retallar en el consum energètic. A partir de setembre La Font de la Figuera impulsarà la Comunitat Energètica Local”.

L’alcalde ha afegit que “totes aquelles empreses i particulars que instal·len plantes fotovoltaiques per a l’autoconsum tindran bonificat l’IBI, l’ICIO i l’IAE, en el cas de les empreses”.