Els ajuntaments aporten el 15%, mentre que la Generalitat Valenciana contribuirà amb un 62,5% i la Diputació amb un 22,5%.

Els ajuntaments de La Font de la Figuera i La Llosa de Ranes han anunciat la seua adhesió al Pla Resisteix de la Generalitat Valenciana. Aquest pla distribuirà 72.381 euros a La Font i 67.106 euros a La Llosa entre els sectors més afectats per les restriccions del coronavirus.

Del total, els ajuntaments aportaran el 15%, mentre que la Generalitat Valenciana contribuirà amb un 62,5% i la Diputació amb un 22,5%.

El Pla Resistir, dotat de 160 milions d’euros, és un paquet d’ajudes directes a empreses i persones autònomes que beneficiarà a quatre sectors: allotjaments i activitats turística hostaleria; restauració i oci nocturn; activitats de creació, artística i d’espectacles; i activitats esportives, recreatives i d’entreteniment.

Aquest pla té l’objectiu de proporcionar a les corporacions locals una resposta ràpida i contundent per a l’economia i l’ocupació en els seus àmbits territorials.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha destacat que aquesta ajuda “és fonamental per a ajudar a les persones que pitjor ho estan passant en aquests temps tan difícils, especialment a les que han hagut de tancar per la situació sanitària”. “No podem oblidar mai que darrere hi ha moltes famílies que mengen d’eixe negoci”, ha afegit. Muñoz també ha comunicat que prompte es facilitarà tota la informació respecte a les ajudes.

L’alcalde de La Llosa de Ranes, Evarist Aznar, afirma que “no podíem deixar passar l’oportunitat de formar part d’aquest pla amb el qual podrem donar un major suport a aquells sectors del nostre poble que es troben en una situació molt complicada a causa de la crisi provocada per la pandèmia”.