El treball es durà a terme per l’alumnat dels tallers d’ocupació

La Font de la Figuera comptarà amb una partida de 502.708,80 euros que permetrà executar les obres de millora a la zona d’accés nord a la localitat. El treball es durà a terme per part de l’alumnat dels tallers d’ocupació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora. 

Amb aquesta ajuda es treballarà en la conformació d’una zona verda i un passeig que millorarà la zona d’accés pel nord a la població. El grup d’obres serà l’encarregat del menejat de la terra, la compactació i l’anivellament del terreny per a la posterior instal·lació d’arquetes. Tot seguit, el grup de jardineria procedirà a la preinstal·lació del reg automàtic i a la plantació de distintes espècies vegetals. 

Segons explica l’alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz, “l’Ajuntament ha fet un gran esforç per a aconseguir, per segon any consecutiu, el taller d’ocupació a La Font de la Figuera. Amb prop de 20 persones treballant en aquesta iniciativa, i gràcies a l’ajuda de Labora, podrem destinar mig milió d’euros a millorar l’accés nord al nostre poble”.