És el tercer any que el consistori llança esta subvenció que té com a requisit principal estar empadronat al poble

L’Ajuntament de la Font de la Figuera informa que ha fet públiques les Ajudes al Lloguer Individual de la Vivenda Habitual 2020. Es tracta d’unes ajudes dirigides al veïnat del poble per tal de fomentar l’accés a la l’habitatge i la fixació de la població al municipi, especialment de les persones joves. Este ja és el tercer any que el consistori llança esta subvenció que destaca com a requisit principal estar empadronat al poble. 

-Des de l’Ajuntament informen que es valoraran amb més punts les persones menors de 35 anys amb fills menors d’edat. També aquelles famílies monoparentals i nombroses que la sol·liciten, així com les persones amb diversitat funcional, amb risc d’exclusió social i dones víctimes de violència de gènere. 

La quantia de l’ajuda serà de fins al 40% de la renda anual que s’haja de satisfer pel lloguer de l’habitatge habitual i permanent, amb un límit màxim de 1.000 € anuals per habitatge. 

Les families o persones interessades poden trobar tota la informació relativa a les ajudes al web: lafontdelafiguera.net