La inversió total ha sigut de 5.867,96 euros

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha adquirit dotze purificadors d’aire per a repartir entre l’escoleta infantil Els Menuts i el CEIP Mare de Déu dels Xics amb l’objectiu de continuar incrementant les mesures per previndre contagis de coronavirus.

Els aparells s’instal·laran en les diferents aules segons la necessitat i poden ser traslladats a qualsevol altre espai perquè es poden moure fàcilment. L’import total d’esta compra ha sigut de 5.867,96 euros i està previst que en els pròxims mesos s’adquirisquen quatre purificadors més.

Estos aparells, seguint les recomanacions de la Conselleria de Sanitat, compten amb filtro absolut HEPA H13 circular, carbó actiu i nano Silver Technoly i s’utilitzen per a purificar l’aire en espais on la ventilació no és suficient. Este tipus de filtre és un sistema capaç d’eliminar més del 99,9% dels aerosols del corrent d’aire que els travessa, per això la seua funció és evitar la propagació de bacteris i virus, per la qual cosa serveixen per a previndre infeccions.