El dimecres 22 de juliol es projectarà “La Quimera de l’Or” de Chaplin acompanyada de piano i violí en directe

La Font de la Figuera informa mitjançant nota de premsa que malgrat les programacions culturals i festives que s’han vist alterades arreu del món i han afectat de manera contundent a l’activitat estiuenca dels pobles menuts, la localitat manté després d’un lustre, “En clau de sol”, un espai cultural que cada estiu ompli de música tots els racons de la Font de la Figuera. 

El director del festival En Clau de Sol, Fernando Pascual destaca que “L’edició d’enguany és la de la valentia, perquè l’Ajuntament de La Font de la Figuera s’atreveix a mantenir el festival contra vent i marea. Això sí, serà l’aire lliure, en un espai obert i ample com és la Plaça Major, complint les mesures de seguretat”.

Així este dimecres, 22 de juliol, es projectarà “La Quimera de l’Or”, acompanyada amb la música en directe del piano d’Aida Velert i el violí del mateix Fernando Pascual. El dimecres 29 torna a la Font de la Figuera la gran soprano valenciana Aurora Peña. També visita per primera vegada el poble un gran músic com Adrià García, tots dos oferiran l’espectacle “Bach, family & friends”, i acompanyats del violí de Fernando Pascual faran un recital amb música de Johann Sebastian Bach i altres compositors del seu entorn.

En Clau de Sol enguany se suma als Dimecres a la Fresca, que els dimecres 22 i 29 de juliol els veïns, veïnes i visitants podran disfrutar de la cultura en un entorn immillorable com la Plaça Major de la Font de la Figuera.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Irene Vila, ha declarat que volen fomentar la indústria cultural valenciana, i més encara en aquest estiu tan complicat per al sector, ja que als pobles valencians hi ha molts artistes i és un goig que puguem disfrutar-los a la Plaça Major, això sí, amb totes les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries”, indicava la regidora.