40 estands comercials es donaran cita a l’Albereda entre el dijous i el diumenge, i la fira es complementarà amb activitats per a tots els públics

L’Albereda Jaume I acollirà aquesta setmana la 31o edició de la Fira comercial Outlet d’Adexa, la qual va ser presentada ahir de matí per l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la directora general d’Adexa Maria José Díaz Patiño i el nou president de la secció comercial d’Adexa, Rafael Martínez Sabater. 

La Fira s’inaugura hui dijous i es podrà visitar fins al diumenge 5 en horari de 10 a 21 hores. Participen un total de 40 comerços què exposaran els seus productes d’estoc al millor preu, amb representació del sector de la moda, complements, puericultura, calçat, alimentació, òptica, mobiliari o electrodomèstics entre d’altres. 

Segons ha destacat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, en la presentació, «La Fira Outlet és una de les fires clàssiques a la nostra ciutat, que se celebra dues vegades a l’any. Aquesta acció és tot un referent per Xàtiva, com ho demostren les més de 30 edicions amb molt bons resultats. Les previsions meteorològiques són molt bones i compta amb activitats complementàries per a tots els públics». 

Demà divendres, a les 13 h, tindrà lloc la visita de les autoritats, i durant el cap de setmana també hi haurà exhibicions: El divendres a les 19 h, Jorge Fuset realitzarà una exhibició d’educació canina i un taller per al públic, i dissabte d’11 a 14 hores l’associació «Fil per randa» durà a terme una exhibició de boixets. També hi haurà lloc per als tallers infantils: divendres de 17:30 a 19 h i dissabte i diumenge de 12 a 14 h. Altres accions preparades són una activitat musical a càrrec de Rytmus, el dissabte a les 12 h, i un «Flash Mob», el dissabte a les 18 h. L’outlet finalitzarà amb un dinar de germanor dels comerços participants, amenitzat per l’actuació «Remember music». 

La directora general d’Adexa, Maria José Díaz Patiño, ha assegurat «Aquesta Fira és un referent pel que fa a la qualitat i quantitat d’estands a tota la comarca. Cada vegada la demanda per poder participar és més gran». El president de la secció de Comerç, Rafael Martínez Sabater, ha indicat que «aquesta fira es prepara per a recolzar el comerç local, amb productes amb descomptes i ofertes comercials per a tota la ciutadania».