El trinquet de La Llosa acollirà la final del dissabte a les 17.45 hores amb la retransmissió en directe de la televisió autonòmica

La Diputació de València ha acollit la presentació de la setena final de la Copa Diputació de Raspall. La partida més esperada del torneig professional de pilota es disputarà dissabte que ve, 6 de novembre, en el trinquet de La Llosa de Ranes, amb la retransmissió en directe d’À Punt a partir de les 17.45 hores. La parella d’Ontinyent, Iván i Seve, s’enfrontarà a la dupla Vicent-Lorja, en representació de Sueca.

 L’edat dels quatre contendents, per davall dels 23 anys, “mostra la revolució jove que s’està produint en el món de la pilota, en este cas del raspall, i garantix el futur d’un esport que compta amb el suport fonamental de la Diputació i els ajuntaments”, ha assenyalat el president de la Fundació de Pilota de la Comunitat, Joan Alepuz. En la mateixa línia s’ha expressat el diputat provincial d’Esports, Andrés Campos, qui ha assegurat que la pilota “és la joia de la corona en la nostra gestió esportiva pel seu origen i implantació i també pel component vertebrador de les nostres comarques”.