La Comunitat Valenciana pateix un temporal que s’allargarà tot el cap de setmana i que dificultarà molt els desplaçaments

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha decidit suspendre la jornada d’aquest pròxim cap de setmana en les competicions d’àmbit territorial de futbol i futbol sala a causa del temporal que pateix la Comunitat Valenciana.

Complir amb els protocols sanitaris en aquestes condicions meteorològiques és molt complicat, per la qual cosa, apel·lant a la sensatesa i la prudència, la FFCV considera que és convenient parar aquest cap de setmana tot el futbol i futbol sala de competició territorial.

Segons la previsió oficial de l’AEMET, la Comunitat Valenciana pateix un temporal que s’allargarà tot el cap de setmana i que dificultarà molt els desplaçaments.

Cal recordar que les competicions de categories prebenjamín, benjamí i aleví de futbol i futbol sala ja estaven suspeses fins al pròxim 31 de gener a causa de la resolució de la Generalitat Valenciana del passat 5 de gener.

La FFCV ha demanat responsabilitat a les institucions durant tot aquesta pandèmia, per la qual cosa en nom d’aqueixa mateixa responsabilitat s’ha vist obligada a suspendre la pròxima jornada.