Aquesta decisió s’ha pactat amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha anunciat la tornada totes les competicions territorials el cap de setmana del 26-27-28 de març.

Aquesta reobertura s’ha pactat amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública després de la reunió mantinguda ahir entre membres de la Conselleria i la FFCV.

Dilluns que ve, el president de la FFCV, Salva Gomar, està citat en la Conselleria per a aportar dades necessàries a la redacció de la resolució que permeta la tornada de l’esport en la Comunitat Valenciana.

La Conselleria de Sanitat ha atés les peticions de la FFCV i prepararà una resolució en la qual es permeten les competicions i l’entrada de públic en els partits de futbol i futbol sala.

En un comunicat, la Conselleria de Sanitat explica que la consellera, Ana Barceló, «ha assegurat que revisarà les mesures en el sentit de relaxar les restriccions».

La FFCV confia en la paraula de la consellera, ja que ja ha demostrat complir-la amb el futbol de la Comunitat Valenciana en anteriors ocasions.

Per tant, la FFCV ha desconvocat les concentracions que estaven previstes per a hui a València i agraeix als clubs la gran implicació que han tingut per a ajudar al fet que la Generalitat Valenciana rectifique la resolució.