La FFCV pretén així ser solidària amb l’actual situació que viu la Comunitat Valenciana

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha decidit posposar totes les competicions territorials en marxa fins al 31 gener en totes les modalitats (futbol i futbol sala).

La FFCV pretén així ser solidària amb l’actual situació que viu la Comunitat Valenciana, que travessa uns moments complicats.

A més, s’està donant un nombrós tancament d’instal·lacions municipals per part dels ajuntaments durant el mes de gener, la qual cosa dificultaria el normal desenvolupament de les competicions. Per aqueix motiu, la FFCV ha optat per la prudència de reprendre les competicions d’àmbit territorial després del 31 de gener.

Amb aquesta decisió s’ajuda també a alleujar pressió sanitària de lesionats davant l’augment d’hospitalitzats per COVID en la Comunitat que s’ha donat aquest últim cap de setmana.

No obstant això, durant aquestes setmanes sí que es podrà disputar partits ajornats, sempre que siga possible, amb l’objectiu de posar al dia els calendaris de totes les competicions.

La FFCV posa a la disposició de la Generalitat Valenciana tots els seus recursos (instal·lacions i personal) per a ajudar durant aquests moments de dificultat.