La circular aplega pocs dies abans de l’inici de les diferents lligues

Ahir dimecres, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va emetre una esperada circular amb la qual es regulen tots els aspectes de les competicions de futbol masculí aficionat de la temporada 2020-2021. Aquesta circular ha estat publicada a escassos dies de l’inici de les competicions en qüestió previst per al pròxim dissabte.

Pel que fa a alguns aspectes que quedaven pendents d’esclarir en Tercera Divisió, els descensos a Preferent seran un total de 5. També s’expliquen les normes per als dorsals, així com l’augment de les substitucions permeses de 3 a 5 amb un màxim de tres interrupcions i l’ampliació de les convocatòries, que poden aplegar als 20 jugadors.

En referència a Regional Preferent, els dos primers classificats de cadascun dels 6 grups disputaran la promoció d’ascens. Aquesta constarà de dues eliminatòries, la primera a doble partit i la segona a partit únic en camp neutral, que determinarà els tres equips que pugen a Tercera Divisió. Per contra, descendiran a primera regional un total de 17 equips que seran els dos últims classificats de cada grup i els 5 pitjors equips que acaben la lliga en les dues places anteriors als descendits en cadascun dels grups. Així, la temporada següent la Regional Preferent estarà conformada per 5 grups de 16 equips.

En Primera Regional, aconseguirà l’ascens a Preferent el primer classificat de cada grup, mentre que descendiran els dos últims classificats de cada grup i els nou pitjor dels que finalitzen en la posició 12.

Per últim, en Segona Regional pujarà a Primera el millor classificat de cadascun dels 17 grups.