La competició s’ha reajustat amb grups de menys equips, situació que tornarà a poc a poc a la normalitat els pròxims cursos

Ahir va tindre lloc una doble assemblea general de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) on el més destacat va ser l’acord per a fixar l’inici de les competicions de cara a la temporada vinent i l’organització d’aquestes.

Pel que fa a Tercera Divisió, la temporada 2020-2021 la lliga es dividirà en dos grups d’11 equips i es mantindran en quatre els equips que disputen la promoció d’ascens, mentre que descendiran quatre equips. La temporada següent, el grup tornarà a se únic amb 21 equips, mantenint-se el descens de quatre equips per acabar de reajustar la competició.

En categories regionals i de formació, les lligues de futbol 11 de la temporada 2020/2021 començaran, si no hi ha imprevistos, el cap de setmana del 4 d’octubre. Els grups de Regional i Juvenil Preferent amb 15 equips i les Lligues Cadet i Infantil Autonòmic seran les que obriran foc en la citada data. Les categories Regional Preferent de 14 equips, Primera i Segona Regional, Preferent Juvenil de 14 equips i Primera i Segona Juvenil començaran el 18 d’octubre. Les de Preferent, Primera i Segona Cadet i Infantil començaran l’1 de novembre.

En futbol 8 les competición donaran inici el cap de setmana del 18 d’octubre per als grups amb 16 equips. Per part seua, les lligues de 14 equips començaran l’1 de novembre i les de 12 equips el 15 de novembre.

Pel que fa a les lligues de futbol femení, Futbol 11 Valenta arrancarà el cap de setmana del 4 d’octubre amb l’inici de la Lliga Autonòmica. Primera i Segona Regional començaran el cap de setmana del 18 d’octubre i amb l’aplegada de nombre donaran inici les competicions de categoria cadet i infantil. Per últim, el Futbol 8 valenta començarà el cap de setmana del 15 de novembre.