També informa de l’ampliació del termini de renovació de fitxes i del protocol COVID-19 establert 

Els últims dies, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha comunicat diverses informacions importants de cara a la tornada a la competició quan la situació sanitària ho permeta.

D’una banda, la FFCV ja ha establit el període d’inscripció dels equips per al pròxim curs. Aquest s’obrirà el pròxim dimarts 4 d’agost i conclourà el 20 d’agost per a Tercera Divisió, Regional Preferent, Lliga Nacional Juvenil, Preferent Juvenil, Lliga Autonòmica Valenta, Primera Regional Juvenil i Lliga Autonòmica Cadet i Infantil. Fins a l’1 de setembre tindran de temps els equips que hagen de competir en Segona Regional, Primera Regional Valenta, Segona Regional Valenta, Segona Regional Juvenil, Preferent Infantil i Cadet, Primera Infantil i Cadet, i Preferent Aleví de 2n any. Mentre que a la resta de categories les inscripcions romandran obertes fins al 15 de setembre.

D’altra banda, el termini per a la renovació de llicències d’aquells futbolistes que no canvien ni de categoria ni de club també estarà obert des del 4 d’agost, però en aquest cas fins al 31 d’agost.

Per últim, la federació valenciana ha facilitat un protocol relatiu a la protecció i prevenció enfront de la COVID-19 en entrenaments, amistosos i competició. En ell s’estableixen les mesures mínimes necessàries per al correcte desenvolupament d’entrenaments, partits amistosos i competicions federades. Com és preceptiu, aquest anirà actualitzant-se segons evolucione la situació d’emergència sanitària.

https://ffcv.es/wp/wp-content/uploads/2020/07/Protocolo_General_COVID19_FFCV_2020_V.1.0.pdf