Aquestes reunions tenen com a objectiu que tots els clubs coneguen de primera mà la situació actual de les competicions

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana començarà el dilluns 28 de setembre la ronda de reunions informatives que mantindrà amb tots els clubs de futbol i futbol sala.

La FFCV vol mantenir aquestes reunions telemàtiques per categories davant l’especial situació sanitària provocada per la COVID-19, amb el propòsit que tots els clubs coneguen de primera mà la situació.

La Regional Preferent de futbol serà la primera categoria amb la qual es mantindrà reunions el dilluns a la vesprada. Dimarts 29 serà el torn de la Lliga Autonòmica, Primera Regional i Segona Regional Valenta de futbol.Els clubs de futbol sala amb equips en les categories Regional Preferent, Primera, Segona i Valenta seran els protagonistes en la jornada del dimecres 30 de setembre. El dijous 1 d’octubre i el divendres 2 se celebraran les reunions amb les categories Primera i Segona Regional de futbol.

La següent setmana es continuarà amb la resta de categories que tenen programades els seus inicis de temporada en dates posteriors.

Des de la FFCV s’aposta per l’inici de les competicions en les dates programades, per la llibertat de fer esport com a alternativa a l’oci sedentari i com a exemple de normalitat i convivència responsable, sempre amb el suport i l’aprovació de la Generalitat.