L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde Roger Cerdà i el president de la federació Salvador Gomar

Aquesta vesprada, a les 18 hores, a la Casa de la Cultura de Xàtiva se celebrarà el sorteig dels esmparellament de la promoció d’ascens de Regional Preferent a Tercera Divisió RFEF. 

Aquest acte, amb representants dels 12 clubs participants, comptarà també amb la presència de l’alcalde de la localitat Roger Cerdà i el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) Salvador Gomar. El sorteig podrà seguir-se en directe en l’Instagram oficial de la FFCV.

CD Castelló B, UD Vall de Uxó, Rayo Llíria, RibarrojaCF, CD Buñol, CD Utiel, UD Castellonense, UE L’Alcúdia, Callosa Deportiva, Athletic Club Torrellano, CFI Alacant i CF UE Tavernes de Valldigna estan classificats.

Cal destacar que la FFCV ha tornat a apostar per reinventar el format de la promoció d’ascens i disputar els partits decisius en seu única. La temporada passada, la pandèmia va obligar a jugar tots els partit en una única seu, però enguany es disputaran les semifinals a doble partit, quedant les finals fixades per als dies 25,26 i 27 a partit únic a disputar en el Camp Murta. 

Els playoffs 2020 van ser un èxit rotund. Així ho van constatar els clubs participants, l’audiència dels directes i l’absència de contagis. El format, pensat per a adaptar-se a les circumstàncies de la crisi de COVID-19, va resultar ser més atractiu per a clubs i aficionats. Més de 150.000 espectadors van seguir en directe algun de les trobades que es van disputar d’aquests playoffs, tant de futbol com de futbol sala. I no sols això, sinó que la FFCV va aconseguir més de tres milions d’impactes en xarxes socials amb tots els playoffs.