La federació autonòmica vol aprofitar abans per anar recuperant els partits ajornants

En una nova reunió celebrada aquest dimecres a la qual ha assistit el president de la FBCV i de Confedecom, Salvador Fabregat, la Conselleria de Sanitat ha transmés la seua intenció d’autoritzar en els pròxims dies la volta de totes les competicions.

Des de la FBCV es troben a l’espera de la publicació de la Resolució per a conéixer exactament tots els termes de les noves mesures que s’adoptaran i com es traslladen a la pràctica del bàsquet.

En qualsevol cas, la Junta Directiva de la Federació ha decidit no precipitar el retorn de la lliga en cas que finalment s’autoritze a jugar ja aquest pròxim cap de setmana. “Som conscients de les dificultats que han tingut els clubs per a retornar als entrenaments, sobretot perquè la major part dels equips van tardar a fer-ho al no disposar d’instal·lacions a l’aire lliure, així que no ens precipitarem i posar jornada de hui per a demà, sinó que la lliga tornaria l’11 d’abril i aprofitaríem a partir d’aquest cap de setmana del 27-28 de març perquè es puguen començar a disputar l’alt volum de partits que estaven ajornats”, ha explicat Salvador Fabregat.

El president de la Federació s’ha mostrat “molt esperançat amb el que s’ha parlat en la reunió amb Sanitat. Ens han deixat clar que la decisió és la d’obrir les competicions, i a més fer-ho en totes les categories, sense discriminar a ningú. Esperarem a conéixer exactament els termes de la Resolució perquè també depén de la reunió de la Interterritorial d’aquesta vesprada, però això exactament és el que ens han transmés”.

Quan es publique la Resolució, donarem a conéixer com es produirà la volta de les competicions en cada categoria, establint el nou calendari de dates. Mentrestant, preguem que es continuen extremant les precaucions, aplicant de manera exhaustiva el protocol d’higiene i prevenció que ens ha permés gaudir d’un esport segur per a tots/es.