La Primera Divisió Autonòmica s’allarga fins a finals de juny

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) ha fet públiques les diferents modificacions dutes a terme als sistemes de competició d’aquelles categories que tenen ja autoritzada la seua tornada a l’activitat competitiva des del passat 1 de març. Entre les categories prenacionals o classificatòries per a Campionats d’Espanya, cal destacar la Primera Divisió Autonòmica Sénior on militen el Nou Bàsquet Xàtiva i el San Pedro Moixent.

Pel que respecta a aquesta categoria, la competició es reprendrà el cap de setmana del 13-14 de març i es farà des de la jornada que corresponia abans de la suspensió, és a dir, la 13. A partir d’ahí, la primera fase s’allargarà fins al 16 de maig i la segona fase aplegarà fins al 13 de juny, en el cas de la fase d’ascens, i fins al 27 de juny en la de descens.

A més, cal destacar que s’ha programat la jornada 16 per al 4 d’abril, setmana santa, per evitar allargar en excés la segona fase.

A més a més, els equips també deuen anar recuperant entre setmana els partits ajornats per la COVID-19 mentre la competició estava activa, per la qual cosa es presenten uns mesos frenètics als equips.