L’acte estarà moderat pel periodista i membre de la comissió José Luis Lagardera

La Falla Avinguda de Selgas i Adjacents ha programat per a hui dijous, a les 19:30 h, al saló d’actes de la Casa de Cultura, una taula redona amb quatre artistes fallers directament relacionats amb la comissió al llarg de la seua història, per tal de recordar els seus cadafals però també per parlar de la situació actual de l’ofici. 

Entre els professionals convidats estarà Manolo Blanco, amb qui la falla Selgas va aconseguir quatre primers premis de secció especial infantil (2008, 2009, 2011 i 2012), i el qual ha realitzat un total de sis falles infantils i cinc falles grans. Aquest any 2023, Blanco torna a la demarcació del barri de les cases barates per tornar a competir a la secció especial infantil en un any especial com és el del 50 aniversari. 

També estarà present l’artista encarregat de la falla gran en aquest any d’aniversari, el xellí Víctor Navarro, qui debuta precisament a Xàtiva aquest any amb la falla Selgas, tot i que compta ja amb una experiència de més d’una dècada que l’ha portat a plantar a localitats com ara València, Algemesí, Bolbait o Catarroja. 

Des de Cullera assistirà l’artista Fede Alonso, qui guarda especial estima a la falla, ja que va ser l’encarregat de fer els cadafals dels anys 2001 i 2002, tot i que no ho va poder fer amb la seua signatura perquè no es trobava encara agremiat. 

Finalment, també aportarà la seua visió Quique Climent, integrant dels equips VACLIVE primer i “Ingeni i Gràcia” després, amb els quals la falla Selgas va aconseguir un bon grapat de primers premis infantils i falles per al record des de 1995 fins a 2006. 

L’acte estarà moderat pel periodista i membre de la comissió José Luis Lagardera, i estarà obert al públic, ja que després de la intervenció dels artistes convidats s’obrirà un torn de paraula per a totes les persones assistents.